fredag 3. april 2009

På Bondalseidet...nydeleg dag

Sist veke var heile ungdomsskulen på tur til Bondalseidet på skidag. Det var ein nydeleg dag med sol i frå skyfri himmel. Slike dagar er berre herlege. Kjekt å vere saman med elevane på ein slik måte også.

Frank Robert hadde tidleg sagt at den dagen vi skulle på fjelltur, så måtte eg seie i frå. Då visste han at skisenteret ville vere ope og så fekk han vise fram kor flink gromguten har vorte på slalomski.

30.03.09 001

Sebastian tok turen opp i heisa mange gongar saman med pappaen sin. Heilt i nottane var dei, og tok til og med skogsløypa ned igjen. Så flink ein gut:-)

Det var skikkeleg kjekt for meg at dei tok turen og at eg fekk vise han fram til både kolleger og elevar. Trur liksom at alle har interesse av det. Er det ikkje typisk besteforeldre?

2 kommentarer:

 1. Bare en snarvisit for å ønske deg en riktig god påske.
  Den kjolen du strikker ser veldig søt ut. Enig med deg at det er artig med litt utfordringer. Det er som regel mye lettere enn det ser ut til.
  Du spurte om UFO. Det er uferdige strikkeprosjekter som ligger nederst i kurven eller innerst i skapet og som en aldri trodde skulle bli strikket.
  GOD PÅSKE og kos deg med familien.

  SvarSlett
 2. Kikker innom og syns at du har fått til bloggen din veldig fin,lurer på hvor du fant den fine skrift-typen du bruker i bloggen?Veldig artig med blogging ,da en lærer noe nytt hele tiden.
  Det er artig og vise frem barnebarna til venner og kollegaer, vi er jo så glade i dem og stolt av dem. Jeg synes jo også det artig å følge med andres barn og barnebarn.men når det gjelder sine egne blir en liksom mere tussete enn hva en først trodde.
  Ønsker deg ei riktig GOD PÅSKE.
  med familien din.

  SvarSlett